Made in Germany – of beter gezegd: Made in Ost-Westfalen is al meer dan 90 jaar een internationaal erkend kwaliteitslabel voor de keukens van het merk Rotpunkt. Rotpunkt staat met hun meer dan 300 gekwalificeerde medewerkers voor de kwaliteit van hun producten, absolute betrouwbaarheid en de grootst mogelijke betrokkenheid bij hun klanten.

Het familiebedrijf Rotpunkt Küchen produceert in de hoofdvestiging in Bünde en een nevenvestiging in Preußisch Oldendorf-Getmold eigentijdse en hoogwaardige keukens. Het bedrijf werd in 1930 opgericht door Heinrich Rabe en Wilhelm Meyer in Bünde-Ahle onder de naam Rabe & Meyer. Hierbij hield het bedrijf zich eerst bezig met de productie van sigarenkistjes, voordat ze ook houten speelgoed en naaidozen in het assortiment opnamen. In het naoorlogse tijdperk ging het bedrijf over op de productie van keukenmeubelen – de juiste weg naar een succesvolle toekomst was ingeslagen.

Vandaag de dag wordt het bedrijf geleid door de twee managing partners Heinz-Jürgen Meyer en Andreas Wagner. Sinds januari 2019 wordt het management ondersteund door Sven Herden, die zich voornamelijk met verkoop en marketing bezighoudt.

Al met al hebben Rotpunkt Küchen en Hagro keukens al jarenlang een hele vruchtbare en fijne samenwerking.

Dit artikel is een gedeelte van originele bron. Klik hier om meer te lezen.