Hagro contactgegevens

Hagro keukens

Edisonstraat 4
7903 AN Hoogeveen

T: 0528 280 280
E: info@hagrokeukens.nl

Openingstijden:

Maandag:     08:30 – 18:00
Dinsdag:       08:30 – 18:00
Woensdag:   08:30 – 18:00
Donderdag:  08:30 – 18:00
Vrijdag:         08:30 – 18:00

Bijzonderheden

Afspraken met vertegenwoordiger.
Wanneer een bezoek gewenst en/of noodzakelijk is staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op of dien je aanvraag in via ons aanvraagformulier  

Buitendienst bezoek aanvragen

Aanspreekpunten

Je aanspreekpunten

Hieronder hebben we een makkelijk overzicht toegevoegd van de aanspreekpunten in jouw gebied. Ga met je muis over de provincies heen om de contactpersonen in jouw gebied te zien.

Nederland

België

Hagro Team

Wij zijn trots op onze medewerkers

En daarom stellen we ze hieronder graag aan je voor!

Contactmogelijkheden

Omdat technologie communiceren makkelijker maakt

Bij Hagro Keukens geloven we dat moderne communicatie technologie communiceren makkelijker en laagdrempeliger maakt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je met ons kunt communiceren op een manier die voor jou werkt en die je gewend bent.

Whatsapp

Whatsapp is een ideaal platform om lekker makkelijk een vraag te stellen of even kort wat door te geven. Stuur ons een app met foto’s en film en het bericht wordt automatisch naar de goede medewerker doorgestuurd.

Whatsapp ons

Facebook

Ben jij gewend om Facebook te gebruiken om veel met je klant te communiceren? Nu kan je dit ook gebruiken om te communiceren met ons. Facebook messenger berichten worden automatisch naar de goede medewerker doorgestuurd.

Bezoek onze Facebook pagina

Webchat

Gebruik onze website chat om ons gelijk vragen te stellen als je onze website bezoekt. Lekker makkelijk! Onze chatbot beantwoordt laagdrempelige vragen. Wanneer de kennis van onze chatbot tekort schiet, krijg je altijd één van onze medewerkers te spreken.

Telefonisch

Ben jij iemand die gewoon van bellen houdt of heeft het jouw voorkeur om iemand persoonlijk te spreken. Wij staan paraat en we spreken je graag.

Bel ons

Route naar ons kantoor

Ben jij iemand die gewoon van bellen houdt of heeft het jouw voorkeur om iemand persoonlijk te spreken. Wij staan paraat en we spreken je graag.

Start navigatie

Vraag een buitendienst bezoek aan

Wil je graag een bezoek inplannen met onze buitendienst? Gebruik dit gemakkelijke formulier om een bezoek aan te vragen. Wij nemen dan contact met je op!

Bezoek buitendienst

Klant worden

Zou je graag één van onze prachtige merken in je showroom willen vertegenwoordigen? We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Lees verder via onderstaande pagina of bel ons!

Klant worden

Relevante nieuws artikelen

Nieuwe collega Marthijn

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Marthijn Boon Inmiddels al weer een tijdje een aanvulling binnen ons team, onze collega in de buitendienst, Marthijn Boon. Wellicht heb je hem al op de Hausmesse gezien…

Nieuwe collega Ruben

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Ruben Bakker Sinds maart hebben we een nieuwe collega op de binnendienst, Ruben Bakker. Ruben: Hallo allemaal, Mijn naam is Ruben Bakker, 21 jaar en ik kom uit…

Nieuwe collega Coen

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Coen Poulus Sinds februari hebben we een nieuwe collega in de buitendienst, Coen Poulus. Hij is werkzaam in het gebied Gelderland, Noord-Brabant, Limburg. Je kunt inmiddels al een bezoek…