Hagro contactgegevens

Hagro keukens

Edisonstraat 4
7903 AN Hoogeveen

T: 0528 280 280
E: info@hagrokeukens.nl

Openingstijden:

Maandag:     08:30 – 18:00
Dinsdag:       08:30 – 18:00
Woensdag:   08:30 – 18:00
Donderdag:  08:30 – 18:00
Vrijdag:         08:30 – 18:00

Kantoor gesloten

Op maandag 26 december, donderdag 29 december en vrijdag 30 december is ons kantoor gesloten. Maandag 2 januari staan we weer voor je klaar.
We wensen je fijne feestdagen! 🥳

Bijzonderheden

Afspraken met vertegenwoordiger.
Wanneer een bezoek gewenst en/of noodzakelijk is staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op of dien je aanvraag in via ons aanvraagformulier  

Buitendienst bezoek aanvragen

Contactmogelijkheden

Omdat technologie communiceren makkelijker maakt

Bij Hagro Keukens geloven we dat moderne communicatie technologie communiceren makkelijker en laagdrempeliger maakt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je met ons kunt communiceren op een manier die voor jou werkt en die je gewend bent.

Whatsapp is een ideaal platform om lekker makkelijk een vraag te stellen of even kort wat door te geven. Stuur ons een app met foto’s en film en het bericht wordt automatisch naar de goede medewerker doorgestuurd.

Ben jij gewend om Facebook te gebruiken om veel met je klant te communiceren. Nu kan je dit ook gebruiken om te communiceren met ons. Facebook messenger berichten worden automatisch naar de goede medewerker doorgestuurd.

Gebruik onze website chat om ons gelijk vragen te stellen als je onze website bezoekt. Lekker makkelijk! Onze chatbot beantwoordt laagdrempelige vragen. Wanneer de kennis van onze chatbot tekort schiet, krijg je altijd één van onze medewerkers te spreken.

Ben jij  iemand die gewoon van bellen houdt of heeft het jouw voorkeur om iemand persoonlijk te spreken. Wij staan paraat en we spreken je graag.

Bijna onderweg naar ons kantoor? Start via de knop hiernaast makkelijk en snel jouw navigatie naar ons kantooradres.

Hagro Team

Commerciële binnendienst

Buitendienst

Secretariaat

HDS

DTP

Showroom en winkelinrichting

Betalings monitoring

Controller

Management

Relevante nieuws artikelen

Afscheid Dylan Roufs

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Afscheid Dylan Roufs 16 december aanstaande nemen we afscheid van Dylan Roufs. Hij heeft sinds 2018 onze commerciële binnendienst versterkt. Maar nu heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden. Graag willen…

Werken bij Hagro Keukens?

| Hagro Keukens | No Comments
Op dit moment hebben we verschillende vacatures open staan. Van binnendienst tot de buitendienst. Lijkt het je leuk om binnen een dynamisch bedrijf te werken in de keukenbranche? Neem dan…

Pensioen Albert

| Hagro Keukens | No Comments
Door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd komt op 10 juni a.s. na bijna 23 jaar een einde aan mijn werkzaamheden bij Hagro Keukens. Gedurende deze tijd heb ik met…