1. Home
  2. /
  3. Klant worden
  4. /
  5. Bestaande winkel
JE HEBT AL EEN KEUKENONDERNEMING?

Het succes van jouw winkel verder vergroten

Dat je enthousiast bent over keukens staat buiten kijf. Dat is mooi, want dat zijn we bij Hagro ook! Als vertegenwoordiger van de mooiste keukenmerken kunnen we je helpen je succes verder te vergroten.  Samen met jou kijken we wat er nodig is om focus aan te brengen in jouw keukenverkoop:

  • kies een merk of label waar je je op kunt concentreren
  • benut alle verkoop argumenten die er zijn
  • maak gebruik van de mogelijkheden om je consument te overtuigen

Want focus zorgt voor een duidelijk verhaal!

VERTEGENWOORDIGER VAN DE MOOISTE MERKEN

Je collectie uitbreiden

Heb je ruimte en staat jouw winkelaanpak het toe om meerdere merken te verkopen? Ons aanbod is ook zeer goed in te zetten bij een multi merken aanpak.

Alle merken en labels zijn zeer product georiënteerd; dat betekent meer dan voldoende argumenten die je kunt gebruiken in je verkoopstrategie. Maak gebruik van de kracht van onze gevestigde merknamen als Rotpunkt, Schmidt en Schröder of kies je eigen segmenten via private- en white label.

We denken graag met je mee en staan klaar om je te ondersteunen en adviseren bij het maken van een goede keuze.

COMMUNICATIE NAAR JE KLANT

De verschillende manieren van positioneren

Een heldere communicatie maakt duidelijk wat je klant kan verwachten. Hagro helpt je graag mee met de positionering van jouw winkelaanbod.

Huismerk
Basis

Het instapmodel;

Kenmerk 1

Kenmerk 2

Kenmerk 3

Huismerk
Premium

Het instapmodel;

Kenmerk 1

Kenmerk 2

Kenmerk 3

€€

Huismerk
Premium +

Het instapmodel;

Kenmerk 1

Kenmerk 2

Kenmerk 3

€€€
SAMENWERKEN MET HAGRO

Geen verplichtingen wel ondersteuning

Bij Hagro geloven we in de kracht van zelfstandig ondernemen. Sterker nog: we geloven dat ondernemende ondernemers tot alles in staat zijn! Ondernemers zijn innovatief, snel, flexibel en klantgericht. Net zoals we bij Hagro zijn. Om die reden kennen wij geen franchise-overeenkomsten vol verplichtingen of restricties. Klant zijn bij Hagro staat in het teken van samenwerken!

Wij begrijpen als geen ander dat het runnen van een onderneming een intensieve bezigheid is. Waarom zou je dan het wiel zelf opnieuw uitvinden? Wij weten zeker dat onze oplossingen heel erg goed te combineren zijn met het DNA van jouw onderneming. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek. Je zult zien dat samenwerken met Hagro je echt verder kan helpen.

Zie diensten en Retail ondersteuning
MEER INFORMATIE

Lees verder

ONZE KEUKENMEUBELEN
HDS
STORECHANGERS
CULITECHSELECTIE