JE BENT STARTEND KEUKENONDERNEMER?

Maak samen met Hagro een vliegende start

Overweeg je zelf een keukenonderneming te starten? Dan vertellen we je vast niets nieuws als we zeggen dat daar veel bij komt kijken. Maar het is goed te weten dat je het niet alleen hoeft te doen.

Hagro helpt je graag je bedrijf te starten. We kijken met je mee naar zaken als de locatie van je winkel; ga je huren of kopen? Heb je vreemd vermogen nodig of kun je zelf investeren? Hoeveel geld ga je steken in reclame uitingen? Kun je je winkel alleen aan of heb je medewerkers nodig?

En natuurlijk: welke merken ga je voeren? Of is het beter om private- of white label aan te bieden? Of misschien wel een mix? Welk aanbod past bij jouw verzorgingsgebied? Kortom, veel vragen waarbij de hulp van een ervaren partij van pas kan komen. Hagro gaat graag samen met je aan de slag. We zijn ervan overtuigd dat je met onze oplossingen een vliegende start kunt maken. Zonder verplichtingen, zonder restricties! Neem contact met ons op, we staan klaar om je verder te helpen.

ZELFSTANDIG ONDERNEMER WORDEN IN DE KEUKENBRANCHE

Hagro helpt je bij het maken van belangrijke keuzes!

SAMENWERKEN MET HAGRO

Belangrijke stappen waar we je bij kunnen helpen

Plattegronden
Market ondersteuning
Personeel & capaciteit inschattingen
Ondernemers- plan opstellen
Reclame en presentatie-middelen
SAMEN STARTEN MET HAGRO

Geen verplichtingen wel ondersteuning

Bij Hagro geloven we in de kracht van zelfstandig ondernemen. Sterker nog: we geloven dat ondernemende ondernemers tot alles in staat zijn! Ondernemers zijn innovatief, snel, flexibel en klantgericht. Net zoals we bij Hagro zijn. Om die reden kennen wij geen franchise-overeenkomsten vol verplichtingen of restricties. Klant zijn bij Hagro staat in het teken van samenwerken!

Wij begrijpen als geen ander dat het starten van een onderneming een intensieve bezigheid is. Waarom zou je dan het wiel zelf opnieuw uitvinden? Wij weten zeker dat onze oplossingen heel erg goed te combineren zijn met jouw plannen. Wil je weten hoe? Neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek. Je zult zien dat je samen met Hagro echt een vliegende start kunt maken!

Zie diensten en Retail ondersteuning
Hagro blijft je ondersteunen

Ook na de grote stap om voor je zelf te beginnen zijn we er

Onze eigen binnendienst staat klaar voor je verkoop ondersteunende vragen. Ze beschikken over ruime productkennis en zijn je aanspreekpunt voor aftersales. Onze vertegenwoordigers beschikken over de ideale combinatie van productkennis en ondernemersgevoel; bij hen ben je altijd aan het juiste adres. Bij Hagro zijn we blij met input voor productontwikkeling; wij houden van producten die de klant wil hebben. En daarom zullen we onze ondersteunende diensten voortdurend blijven optimaliseren en uitbreiden. Daar mag je op vertrouwen!

Meer over Hagro Keukens