HAGRO: VERTEGENWOORDIGER VAN DE MOOISTE KEUKENMERKEN

Keukenmeubelen

Als vertegenwoordiger van toonaangevende keukenmerken als Rotpunkt, Schmidt en Schröder Küchen én als aanbieder van diverse private label– en maatwerkoplossingen, durven we te stellen dat we de meest commerciële keukenmeubeloplossingen kunnen bieden voor de zakelijke klant in Nederland en België. Daarnaast zijn we ook dé partner voor het aanbieden van duurzame keukenoplossingen

HAAL HET BESTE UIT JOUW ONDERNEMING

Onze oplossingen

Maak kennis met onze merken en het gemak van onze oplossingen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je het beste uit jouw keukenonderneming haalt. Dat doen we overigens niet alleen met keukenmeubelen; we zijn ook je partner als het gaat om promotionele activiteiten en showroom- en winkelontwerp 

Hagro: we zijn er voor de reguliere onafhankelijke keukenbedrijven, grotere bouwondernemingen, filiaalbedrijven en projectontwikkelaars met keukenspecialisatie. Wil je klant bij ons worden? Klik hier voor meer informatie.

OP WELKE PUNTEN KIES JIJ JE KEUKENLEVERANCIER

Het maken van de juiste keuze

Om te beslissen welke merken jij in jouw showroom ten toon wilt stellen zijn hierbij een paar belangrijke vragen heel bepalend. Denk hierbij aan de grootte van jouw showroom, wat voor type winkel heb je en hoe wil jij je assortiment in de huidige markt zetten?

De drie toonaangevende keukenmerken die Hagro vertegenwoordigt kunnen het antwoord zijn op jouw vragen. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wil je nog wat inspiratie opdoen van de merken die binnenkort misschien wel in jouw showroom staan? Dan kan je nog een kijkje nemen op de websites van onze leveranciers.

Ga naar de Rotpunkt website

Ga naar de Schröder website

Ga naar de Schmidt website

Hoeveel ruimte biedt jouw showroom?

Wat voor een type winkel
heb je?

Hoeveel en welke merken wil je voeren?

Hoe wil je je assortiment in de markt zetten?