DE VERKOOPTOOL VAN DE TOEKOMST IS NU BESCHIKBAAR

Culitechselectie

Alle belangrijke informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires verzameld op één digitaal platform. Het zoeken naar maatschetsen, technische informatie en prijslijsten behoort vanaf nu tot het verleden. Culitechselectie biedt je daarbij de helpende hand.

In een paar simpele stappen leggen wij aan je uit hoe de Culitechselectie ook bij jou het plannen van apparaten en werkbladen makkelijker kan maken

1

Snel en gemakkelijk je eigen assortiment samenstellen
2

Je eigen prijsbepaling binnen je assortiment instellen
3

Bepaal je ruimte ten opzichte van internet-prijzen
4

Bekijk je uitkomst en stuur bij waar je zelf wilt
5

Culitechselectie.nl maakt je assortimentspresentatie
KLANTVRIENDELIJKE OMGEVING

Kies je eigen assortiment in de Culitechselectie

Laat de klant meekijken in het door jou zelf samengestelde assortiment zonder bang te hoeven zijn dat de klant kiest voor een model waaraan je niets verdient. Dit alles wordt aangeboden binnen een klantvriendelijke omgeving. Je kunt alles immers instellen zoals dat voor jou het meest prettige werkt. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om tijdens het verkoopproces je marge of andere voor jou belangrijke informatie subtiel te monitoren.

GEMAK EN FLEXIBILITEIT

Flexibele collectie

Kies zelf welke apparaten je opneemt in je assortiment en onder welke voorwaarden je deze wilt verkopen. Je collectie is online up-to-date in te zien en staat klaar om verkocht te worden. En wil je toch liever een papieren prijslijst? Culitechselectie.nl zet deze in een handomdraai voor je klaar.

En wat dacht je van een (dagelijks) aan het internet gespiegelde prijslijst? De internetspiegeling maakt dit eenvoudig mogelijk en je kunt het op ieder moment updaten. Een kleinere prijslijst voor je project aanbod? Deze is net zo makkelijk samen te stellen als je reguliere assortiment. Alle mogelijkheden binnen handbereik!

DYNAMISCH DIGITAAL KANAAL

Culitechselectie® integreren in Storechannel

De Culitechselectie is ook gemakkelijk te integreren in Storechannel. Heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen je graag!

Lees meer: Storechannel
ONZE PARTNERS

Bekijk onze leveranciers apparatuur, werkbladen en accessoires

Nieuwsgierig geworden? Via onderstaande link kun je zien welke betrouwbare partners al aangesloten zijn binnen de Culitechslelectie.

HDS partners en integraties
CULITECHSELECTIE

Bekijk prijzen in de Culitechselectie

Prijsinformatie Culitechselectie