MEER RENDEMENT UIT JE VERKOOP

Hagro Dealer Support

Hagro Dealer Support (HDS) is de dealer support service van Hagro Keukens;  een dealergerichte verkooporganisatie zonder vervelende verplichtingen. We hebben een intensieve samenwerking met leveranciers van inbouwapparatuur, werkbladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires. Die wij allemaal op één plek voor je hebben verzameld.

Wat is HDS?
ONZE PARTNERS

Brede collectie inbouw apparatuur, werkbladen & accessoires.

Binnen HDS hebben wij een brede collectie aan inbouw apparatuur, werkbladen en accessoires. Wij werken samen met betrouwbare partners van merken met een hoge kwaliteit. Denk hierbij aan werkbladen van zowel Topline als Dekker of apparatuur van AEG of Zanussi. Nieuwsgierig geworden naar al onze partners? Via onderstaande link hebben wij al onze partners overzichtelijk op één pagina voor je verzameld.

Bekijk onze partners
HDS-ERS KRIJGEN WAT EXTRA’S

Extra opties voor de Culitechselectie

Als aanvulling op HDS hebben wij de Culitechselectie ontwikkeld. Onze Culitechselectie is de verkooptool van de toekomst. Je vindt er alle belangrijke informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires; verzameld op één digitaal platform. Als HDS -er kun je niet alleen gebruik maken van meer functionaliteiten in de culitechselectie maar ook meer assortiment van onze partners toevoegen!
MEER ARGUMENTEN NODIG?

De kracht van afstemmen

Jouw consument wil natuurlijk de allermooiste keuken. Daar hoort ook mooie apparatuur en werkbladen bij! Werkbladen in kleur van de keukens, apparatuur in passende kleuren en speciale kasten voor bijzondere apparaten zijn enkele van de mogelijkheden die aanbieden binnen HDS.

Werkbladen in de kleur van de keukens

Apparatuur in passende kleuren

Speciale kasten voor bijzondere apparaten

Diepere werkbladen voor diepere kasten

DOE HET SAMEN MET ONS

Reclame support

Wij helpen jou als ondernemer graag om jezelf en je bedrijf verder te ontwikkelen. Daarbij bieden we de mogelijk om je te ondersteunen bij het in de markt zetten van jouw bedrijf.

Maak gebruik van promotie & POS materiaal

Storecoins

Maak gebruik van een reclamebureau met echte branchekennis

Krijg korting bij Storechannel