VOORDELEN VOOR JOU

Wat is HDS ?

HDS is een dealergerichte verkooporganisatie zonder vervelende verplichtingen. We hebben een intensieve samen- werking met leveranciers van inbouwapparatuur, werkbladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires.

Voor een ander een unieke aanpak, voor ons niet meer dan vanzelfsprekend. Onze samenwerking met verschillende leveranciers biedt jou de mogelijkheid om meer rendement uit je verkopen te halen.

HDS-ers hebben daarnaast een streepje voor bij de culitechselectie; je kunt er van meer functionaliteiten gebruik maken! Op het unieke culitechselectie-platform vind je alle belangrijke informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires bij elkaar. Het zoeken naar maatschetsen, technische informatie en prijslijsten behoort daarmee tot het verleden.

DE CULITECHSELECTIE

Focus op verkoop en rendement.

Een goede inkoopprijs alleen is niet genoeg. Wij zijn ervan overtuigd dat het hoogste rendement in de verkoop zit.

Daarom willen we jou de tools bieden om het hoogst haalbare uit je verkoop te halen. Als je het hebt over vergelijken, upselling en downselling dan moet het rendement centraal staan. Daarbij maakt het, wat ons betreft, niet uit of het gaat over apparatuur, werkbladen of andere keukenaccessoires. Wij gaan uit van de gedachte dat ‘de keuze van de consument rendement is’. Hierbij kun je gebruik maken van de Culitechselectie; een uniek platform waar alle informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires verzameld is.

We leggen je graag uit hoe we dit doen en op welke manier dit voor jouw onderneming kan werken. Neem contact met ons op; we gaan graag met je in gesprek!

MEER ARGUMENTEN NODIG?

Vrijheid en keuze mogelijkheden: een unieke aanpak; voor ons vanzelfsprekend.

Wij geloven er in dat jij als ondernemer de vrijheid van ondernemen zou moeten behouden. Daar hoort bij dat je zelf keuze’s maakt. Je bent en blijft zelfstandig ondernemen. Voor jou als ondernemer prettig en voor ons vanzelfsprekend.

Je bent en blijft zelfstandig ondernemen

Consument gericht

Geen verplichting

Lage kosten

Laatste nieuws

Afscheid Dylan Roufs

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Afscheid Dylan Roufs 16 december aanstaande nemen we afscheid van Dylan Roufs. Hij heeft sinds 2018 onze commerciële binnendienst versterkt. Maar nu heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden. Graag willen…

Nieuwe collega Coen

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Coen Poulus Sinds februari hebben we een nieuwe collega in de buitendienst, Coen Poulus. Hij is werkzaam in het gebied Gelderland, Noord-Brabant, Limburg. Je kunt inmiddels al een bezoek…

Nieuwe collega Hans

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Hans Voorn Hans: Hallo allemaal, Mijn naam is Hans Voorn, Ik ben 52 jaar en heb enige jaren ervaring met de verkoop van keukens aan particulieren. Ik zie…

Nieuwe collega Bas

| Hagro Keukens, HDS | No Comments
Nieuwe collega Bas Bannink Bas: Hey allemaal, Mijn naam is Bas Bannink, 38 jaar en woonachtig in Emmen samen met mijn verloofde Christine en zoontje Alexander. Ik ben sinds een week…

.