DYNAMISCH DIGITAAL KANAAL

STORECHANNEL

Speciaal voor de keukenbranche

Wil je, net als diverse grote bedrijven in de fashion-, telefonie- en cosmeticabranche, gericht je klanten bereiken via digitale schermen in je showroom? Dankzij STORE Channel van STORE Changers is deze reclamevorm nu ook mogelijk voor de zelfstandige keukenspeciaalzaak.

Altijd up-to-date

Met STORE Channel speel je eenvoudig in op de veranderende consumentenverwachtingen. Je geeft je showroom een professionele uitstraling en stemt je boodschap moeiteloos af op jouw klant. De bewegende beelden hebben niet alleen een hoge attentiewaarde, je  kunt ze ook op meerdere schermen in je showroom uitzenden. Bepaal zelf hoe je jouw showroom en producten op de digitale schermen wilt presenteren. Profiteer van de mogelijkheid om de getoonde informatie altijd up-to-date te houden.

Presentatiemogelijkheden

Geef informatie over de pluspunten van je keukenmeubelen. Breng eigen acties opvallend in beeld en zet showroomkeukens in the spotlight.

Laat zien dat je uniek bent

Jouw onderneming is uniek, maar weet en ziet de consument dit ook? STORE Channel geeft je de mogelijkheid om je eigen identiteit te tonen op één of meerdere digitale schermen in je showroom.

Voorbeeld van een storechannel monitor aan de muur
ALLE MOGELIJKHEDEN HELDER IN BEELD

Fabrikanten Content

Het mooiste beeldmateriaal van de fabrikanten van keukenmeubelen haarscherp in beeld gebracht via de schermen van STORECHANNEL. Door middel van korte productondersteunende filmpjes neem je je klant mee in alle mogelijkheden van de keuken. Greeploze oplossingen, de uitgebreide collectie grepen, opbergmogelijkheden; je brengt het allemaal  makkelijk en snel in beeld! Wát je wilt laten zien, bepaal je zelf uit de royale collectie filmpjes.

DE UITSTRALING DIE BIJ JE PAST

Retailer ID

Jouw huisstijl, jouw uitstraling. Het spreekt voor zich dat de presentaties op de schermen in je showroom overeenkomen met de uitstraling van jouw onderneming. Bij STORECHANNEL is het aanpassen aan jouw eigen look & feel standaard. Je bepaalt bij ons zelf wat je op jouw kanaal wilt laten zien. Wil je je klant welkom heten? Showroomkeukens, voorbeeldprojecten of andere voor jou belangrijke berichten op de schermen weergeven? Je past het eenvoudig en snel zelf aan.

Animatie voorbeeld van storechannel met Retailer ID content
PRESENTATIE KEUKENAPPARATUUR

De Culitechselectie®️ op STORECHANNEL

Uniek in de markt: STORECHANNEL biedt je de mogelijkheid om die apparatuur te presenteren die je wilt laten zien, op de manier en met een prijsstelling zoals jij dat wilt. Altijd up-to-date en snel en eenvoudig aan te passen. Een aanbieding? Tijdelijke actie? Je kunt het presenteren zoals het op dat moment voor jou het beste past.

Meer over Culitechselectie
Animatie voorbeeld van storechannel met Culitechselectie content
LEVERANCIERS IN BEELD

Exposure

Op STORECHANNEL worden je eigen presentaties afgewisseld met aantrekkelijk beeldmateriaal van de Culitechselectie-leveranciers. Samen met jouw content maakt dat de professionele uitstraling van de schermen compleet.

Lees meer
Animatie voorbeeld van storechannel met exposure content