Aan deze pagina wordt nog gewerkt.

DE MEEST UITGEBREIDE COLLECTIE

HDS partners & Integraties

Hagro Dealer Support is een dealergerichte verkooporganisatie zonder vervelende verplichtingen. We hebben een intensieve samenwerking met leveranciers van inbouwapparatuur, werkbladen, kranen, spoelbakken en keukenaccessoires. Kortom, HDS is dé perfecte aanvulling op jouw keukenleveranciers. Die wij daarnaast allemaal op één plek voor je hebben verzameld! Het aanbod van de verschillende HDS leveranciers is terug te vinden op ons verkoopplatform in de Culitechselectie.

AANGESLOTEN HDS-ERS KRIJGEN WAT EXTRA’S

Extra opties voor de Culitechselectie

Als aanvulling op Hagro Dealer Support hebben wij de Culitechselectie ontwikkeld. Onze Culitechselectie is de verkooptool van de toekomst. Je vindt er alle belangrijke informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires; verzameld op één digitaal platform. Als HDS -er kun je niet alleen gebruik maken van meer functionaliteiten in de culitechselectie maar ook meer assortiment van onze partners toevoegen!

DE MEEST UITGEBREIDE COLLECTIE

Ons aanbod

HDS geeft jou de mogelijkheid om gemakkelijk samen te werken met een breed scala aan leveranciers voor keukenweekbladen, apparatuur en keukenaccessoires.

Met HDS bieden wij jou de tools en de keuze vrijheid behoud je zelf als ondernemer. Wij vinden het belangrijk dat jij als retailer in controle bent over je eigen assortiment. Als deelnemer van HDS krijg je automatisch toegang in Culitechselectie.nl (CTS) tot een nog breder assortiment en toegang tot de gegevens van alle HDS leveranciers.

Door de slimme opzet van CTS en de tools die wij jou bieden maak je in CTS van ons assortiment gemakkelijk jouw eigen collectie. Hierin ben je zelf de baas over de grootte van de collectie, prijsstelling en kun je eventueel ook gebruik maken van een slimme internetspiegeling*. Kortom je bent zelf in controle over je collectie, rendement en presentatie aan de consument. Uniek in de branche!

In onderstaand schema staat een overzicht van ons huidig leveranciersaanbod.
CTS Lite is beschikbaar voor onze Hagro klanten.
CTS Premium is beschikbaar voor onze HDS deelnemers.

De Culitechselectie is gemaakt om bij de verkoper het verkoopproces te vereenvoudigen.  Het platform geeft o.a. productspecificaties, afbeeldingen, documentatie en handleidingen van veel items uit onze eigen database. Onlangs hebben wij ook de functie toegevoegd om op voorhand een indicatie te krijgen over de beschikbaarheid van verschillende producten.
Leveranciers welke met ons samenwerken hebben deze informatie veelal verstrekt om jou zo goed mogelijk op de hoogte te brengen van levertijden. Dit is terug te vinden in onderstaande tabellen.

Voor meer informatie over de abonnement kijk hier.
*Mogelijk bij een CTS – Premium+ abonnement.

HDS leveranciers: Apparatuur

Merk
Hagro
HDS
Levertijd informatie
CTS Lite
CTS Premium
AEG
X
X
Atag
X
X
Bauknecht
X
X
Bertazzoni
X
X
Boretti
X
X
Bosch
X
Bosch Accent Line
X
X
Etna
X
X
Fisher & Paykel
X
X
X
Huisselectie de Luxe
X
X
X
Huisselectie Superieur
X
X
X
Inventum
X
X
X
Inventum Excellent Exclusief
X
X
X
Küppersbusch
X
X
X
Le Chai
X
X
X
Liebherr
X
X
Neff
X
Neff Mega Collection
X
X
Pelgrim
X
X
Senza Nome
X
X
X
Siemens
X
Siemens Studio Line
X
Smeg
X
X
Smeg Exclusive
X
X
Whirlpool
X
X
Zanussi
X
X
Zanussi Zelections
X
X
Schmidt apparaten
X
X
X

HDS leveranciers: Werkbladen

Leverancier
Hagro CTS Lite
HDS CTS Premium
Levertijd informatie
Topline
X
X
X
Dekker
X
X

HDS leveranciers: Accessoires

Merk
Hagro CTS Lite
HDS CTS Premium
Levertijd informatie
Caressi
X
X
X
Doeco
X
X
Doeco Grohe
X
X
Doeco PlasmaMade
X
X
Doeco Quooker
X
X
Franke
X

Onze partners

Verkopen zo als jij dat wilt

Bekijk de verkooptool van nu