WELKOM

Hagro Keukens voor de consument

Welkom op de consumenten pagina van Hagro Keukens

WIE ZIJN WIJ

Wie zijn wij en wat doen wij

Hagro Keukens is vertegenwoordiger van verschillende toonaangevende keukenmeubel leveranciers uit Duitsland en Frankrijk.
Onze klanten zijn zelfstandige keukendealers en keukenspecialisten in de Benelux. Een keuken is een samengesteld product. Dit betekent dat mogelijk verschillende onderdelen bij verschillende leveranciers worden afgenomen. Bijvoorbeeld apparatuur, werkbladen, keukenmeubelen en andere accessoires kunnen mogelijk ergens anders geproduceerd en/of ingekocht worden. Sterker nog, het kan zelfs zo zijn dat ook deze verschillende onderdelen ook weer verdeeld zijn bij verschillende leveranciers. Verschillende merken apparatuur in één keuken is hier een goed voorbeeld van. Dit maakt een keuken tot een ultiem maatwerk product die helemaal afgestemd is op de wens van de klant.

B2C en B2B

Dealers

Onze B2C en B2B dealers zijn ingericht om jou als consument of bedrijven (bijvoorbeeld aannemers en bouwbedrijven) te ontvangen en helemaal op jouw wens een keuken te ontwerpen, verkopen, monteren. De verkoop naar eindgebruiker vindt niet bij ons plaats. Om deze reden kennen wij jouw specifieke wensen en/of aankoop situatie niet. Hierdoor zijn wij beperkt met de informatie die wij jou mogelijk kunnen geven. In de meeste gevallen zal een plaatselijke dealer jou het beste kunnen helpen. Wij zijn super trots op onze producten, hier kunnen wij heel veel over vertellen. Wanneer jij het fijn vindt dat wij jou hierover te woord staan, neem dan gerust contact met ons op.

VRAGEN

Wij helpen je graag

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld:

  • Een dealer bij jou in de buurt
  • Product uitleg en/of product verschillen
  • Voordelen van onze merken
  • Afstellen van scharnieren of laden
  • Tips over het onderhoud van je keuken