Retailer status update

Beste relatie,

Gisteravond hebben we van onze minister-president gehoord dat er vanaf nu sprake is van een strenge lockdown om besmettingen van het coronavirus tegen te gaan. Deze lockdown raakt ook de keukendetailhandel, omdat de meeste winkels dicht moeten blijven, zeker tot en met dinsdag 19 januari 2021.
De productie bij onze fabrikanten kan gewoon doorgaan en de keukenmeubelen kunnen volgens plan (orderbevestiging) de fabriek verlaten. Maar het is vervolgens uiteraard ook nodig dat de goederen in ontvangst genomen kunnen worden. Vooralsnog lijkt het er op dat dit in de meeste gevallen mogelijk is.
We hebben voor nu twee belangrijke vragen:
– Mocht je vanwege de lockdown geen mogelijkheid hebben om goederen in ontvangst te nemen, dan willen we je vragen ons dat zo snel mogelijk te laten weten, zodat we daarmee rekening kunnen houden. Dit kun je aangeven via deze pagina.
– Wanneer je niet meer bereikbaar bent via de telefoonnummers die bij ons bekend zijn, willen we je vragen wijzigingen aan ons door te geven, zodat we contact kunnen houden wanneer dat nodig is.
De aanleveringen vinden plaats op de reguliere afleveradressen, zoals die op de orderbevestiging staan, dat kan dus ook een showroomadres zijn.
We wensen je sterkte bij de bedrijfsvoering in deze bijzondere situatie, en ondanks alles goede feestdagen in kleine kring en in goede gezondheid.
Met hartelijke groeten,
Hagro Keukens B.V.

Beste relatie,

Ondanks de lockdown die in Nederland geldt, waarbij de fysieke keukenwinkels  zeker tot en met 19 januari 2021 gesloten zijn, kunnen leveringen gewoon doorgaan.
Wij willen je vragen als er zich wijzigingen voordoen om dat via onderstaand formulier aan ons bekend te maken.
We wensen je veel sterkte en succes in deze bijzondere situatie.
Met vriendelijke groeten,
Hagro Keukens B.V.

winkelstatus