PROFESSIONELE RECLAME

STORECHANGERS

STORECHANGERS is een samenwerking tussen Hagro Keukens en Vanhaaster Reclamebureau. Samen al jaren gespecialiseerd in de keukenretail. Wij bieden vele opdrachtgevers uit de keukenbranche maatwerk op het gebied van onder andere zeer diverse reclame-uitingen.

DE BESTE PRESENTATIE

De kracht van STORECHANGERS

Consumenten hebben meer dan ooit de behoefte aan onderscheid, toegevoegde waarde en een “goed gevoel” bij aankoop van luxeproducten.
Met STORECHANGERS ben je verzekerd van de beste presentatie van je winkel en producten.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden die STORECHANGERS biedt, voldoe je aan deze behoefte en kun je continu inspelen op de veranderende wensen van de consument. Nu, en in de toekomst!

STORECHANGERS geeft je diverse mogelijkheden om in je showroom extra beleving bij je klanten te creëren. Met STORECHANNEL toon je je producten en bedrijfsinformatie op digitale schermen. Met INSTORE presenteer je je merken, producten en prijzen via diverse slimme presentatie-oplossingen aan je klanten.

STORECHANGERS
VERKOOPONDERSTEUNING

INSTORE

INSTORE is een online store met verkoopondersteunende materialen. Kleuroverzichten, platen met materiaal-samples, vlaggen, decodoeken en ander promotiemateriaal. Bestel snel en eenvoudig alles wat je nodig hebt om je klanten te enthousiasmeren.

HELDER IN BEELD

STORECHANNEL

Wil je, net als diverse grote bedrijven in de fashion-, telefonie- en cosmeticabranche, gericht een boodschap naar uw klanten sturen via digitale schermen in uw showroom? Dankzij STORECHANNEL van STORECHANGERS is deze reclamevorm nu ook mogelijk voor de zelfstandige keukenspeciaalzaak.

Voorbeeld van een storechannel monitor aan de muur
Altijd up-to-date

Met STORECHANNEL speel je eenvoudig in op de veranderende consumentenverwachtingen, geef je je showroom een professionele uitstraling en stem je je boodschap moeiteloos af op je klant. De bewegende beelden hebben niet alleen een hoge attentiewaarde, je kunt ze ook op meerdere schermen in een showroom uitzenden. Bepaal zelf hoe je je showroom en je producten op de digitale schermen wilt presenteren en profiteer van de mogelijkheid om de getoonde informatie altijd up-to-date te houden.

Presentatiemogelijkheden

Je kunt bijvoorbeeld informatie geven over de pluspunten van je keukenmeubelen, je eigen acties en showroomkeukens laten zien of het assortiment apparatuur tonen.

Laat zien dat je uniek bent

Jij bent uniek, maar weet en ziet de consument dit ook? STORECHANNEL biedt je de mogelijkheid om je eigen identiteit te tonen op één of meerdere digitale schermen in jouw showroom.

Lees meer