DE VERKOOPTOOL VOOR DE TOEKOMST

Culitechselectie

Alle belangrijke informatie over apparatuur, werkbladen en accessoires verzameld op één digitaal platform. Het zoeken naar maatschetsen, technische informatie en prijslijsten behoren vanaf nu tot het verleden.

In een paar simpele stappen

1

Snel en gemakkelijk je eigen assortiment samenstellen
2

Je eigen prijsbepaling binnen je assortiment instellen
3

Bepaal je ruimte ten opzichte van internet-prijzen
4

Bekijk je uitkomst en stuur bij waar je zelf wilt
5

Culitechselectie.nl maakt je assortimentspresentatie
KLANTVRIENDELIJKE OMGEVING

Kies je eigen assortiment

Laat je klant meekijken in het door jou samengestelde assortiment zonder bang te hoeven zijn dat de klant kiest voor een model waaraan je niets verdient. Dit alles wordt aangeboden binnen een klantvriendelijke omgeving. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om tijdens het verkoopproces je marge of andere voor jou belangrijke informatie subtiel te monitoren.

DE CULITECHSELECTIE

Flexibele collectie

Kies zelf welke apparaten je  opneemt in je assortiment en onder welke voorwaarden je deze wilt verkopen. De collectie is online up-to-date in te zien en staat klaar om verkocht te worden. Toch liever een papieren prijslijst? Culitechselectie.nl zet deze volautomatisch voor je klaar.

Dagelijks een aan het internet gespiegelde prijslijst? De internetspiegeling maakt dit eenvoudig mogelijk; je kunt het op ieder moment updaten. Een kleinere prijslijst voor een project aanbod? Deze is net zo makkelijk samen te stellen als je reguliere assortiment.

DYNAMISCH DIGITAAL KANAAL

Culitechselectie®️ integratie in STORE Channel

STORE Channel
LEVERANCIERS EN MEER

Bekijk onze leveranciers apparatuur, werkbladen en accessoires

HDS partners en integraties
CULITECHSELECTIE

Bekijk prijzen

Prijsinformatie Culitechselectie