« Het is nu al meer dan 60 jaar geleden dat Schmidt is ontstaan uit een familie van ambachtsondernemers die van hun vak en hun klanten houden. Het is dankzij deze kennis dat wij zijn uitgegroeid tot de grootste Franse keukenfabrikant en het grootste keukennetwerk met 4 fabrieken in Frankrijk en in Duitsland. Dankzij de mannen en vrouwen van Schmidt – van ontwerpers tot fabrieksarbeiders, van designers tot adviseurs – zijn wij de referentie geworden voor hoogwaardige innoverende meubels op maat. Op enkele kilometers van uw huis. En tot op de millimeter nauwkeurig. »

Anne Leitzgen
Presidente, kleindochter van de oprichter

60 jaar ervaring

Maatwerk is niet voor amateurs: het is een kwestie van ervaring en van beheersing tot op de millimeter. Met zijn vele jaren ervaring heeft ze niet als enige het echte maatwerk gegeneraliseerd en betaalbaar gemaakt dankzij een uniek digitaal proces en de onmisbare vakkennis van onze medewerkers. Dat is onze exclusiviteit en uw voorrecht en niet langer meer een luxe.

60 jaar bedrijfsgeschiedenis in Frankrijk

Het familiebedrijf werd in 1959 opgericht door Hubert Schmidt en is gevestigd in de Elzas, aan de voet van de bossen van de Vogezen. Meneer Schmidt zou ongetwijfeld zeer trots zijn te weten dat hij momenteel de 1e fabrikant van maatmeubels in Frankrijk is met 5 fabrieken in Frankrijk waar 1.600 personen werken. Produceren in Frankrijk is een geestesinstelling: Het garanderen van een onberispelijke kwaliteit die voortdurend wordt gecontroleerd … Het extra Franse pluspuntje.

1959 – Buffetten Heidi

Lièpvre 1960

Fabriek van Lièpvre –  Haut-Rhin

Broninformatie: 

Dit artikel is een gedeelte van originele bron.