In februari 2020 heeft Hagro Keukens de mijlpaal van 40 jaar bestaan bereikt. Hier zijn wij natuurlijk ontzettend trots op. Het bedrijf is destijds opgericht door Tiemco Kroezen en Harry van den Brink. Eerst enkele jaren samen, maar al snel werd het team uitgebreid met André Karst en later met Bert Westert. Welke beide nog steeds werkzaam zijn bij Hagro Keukens. Inmiddels hebben wij een hecht en kundig team van ongeveer 20 medewerkers.

Al vanaf het begin is Hagro Keukens handelsagent voor drie keukenfabrikanten. Nu, 40 jaar later, vertegenwoordigen we nog steeds drie sterke productiebedrijven, namelijk Rotpunkt Küchen en Schröder Küchen uit Duitsland en Schmidt met productlocaties in Frankrijk en Duitsland.

Met deze drie merken hebben wij een verrassend breed aanbod en zit er voor elke ondernemer in de keukenbranche iets bij. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen om te vragen naar de mogelijkheden voor jouw keukenwinkel.

Hagro Keukens is een bedrijf dat op de hoogte is van de ontwikkelingen in de keukenbranche en wij weten als geen ander dat de markt voortdurend in beweging is. Daarom zitten wij nooit stil en blijven ons altijd ontwikkelen.