1. Home
  2. /
  3. Consumenten
  4. /
  5. Dealer zoeken

Wij helpen je graag

Als je vragen hebt over bijvoorbeeld:

Een dealer bij jou in de buurt
Product uitleg en/of product verschillen
Voordelen van onze merken
Afstellen van scharnieren of laden
Tips over het onderhoud van je keuken

Op deze pagina vertellen we je daar meer over

Wie zijn wij en wat doen wij

Hagro Keukens is handelsagent voor Rotpunkt, Schröder en Schmidt. Onze klanten zijn zelfstandige keukendealers en keukenspecialisten in de Benelux. Een keuken is een samengesteld product. Dit betekent dat mogelijk verschillende onderdelen bij verschillende leveranciers worden afgenomen. Bijvoorbeeld apparatuur, werkbladen, keukenmeubelen en andere accessoires kunnen mogelijk ergens anders geproduceerd en/of ingekocht worden. Sterker nog, het kan zelfs zo zijn dat ook deze verschillende onderdelen ook weer verdeeld zijn bij verschillende leveranciers. Verschillende merken apparatuur in één keuken is hier een goed voorbeeld van. Dit maakt een keuken tot een ultiem maatwerk product die helemaal afgestemd is op de wens van de klant.

Keukendealer in jouw regio

Een keuken is een maatwerk product. Daarnaast is de keuken het hart van je huis. Er wordt niet alleen gekookt, maar er wordt ook in geleefd. Daarom is het zo ontzettend belangrijk dat je bij het kopen van een nieuwe keuken naar de juiste dealer gaat. Wij helpen je graag verder bij het vinden van de juiste dealer in jouw regio.

Op zoek naar een keukendealer als consument

Ben je als consument op zoek naar een showroom in jouw regio? Vul dan het contactformulier voor consumenten in. Geef hierbij aan of je op zoek bent naar een Rotpunkt, Schröder of Schmidt dealer en in welke regio. Zodra wij jouw aanvraag binnen hebben gekregen, zullen wij je zo spoedig mogelijk doorverwijzen.

Op zoek naar een keukendealer voor jouw project

Ook voor projecten waarbij je keukens nodig bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste partner voor jouw project. Dus ben je op projectbasis op zoek naar een keuken dealer/leverancier? Vul dan het formulier voor projecten in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.